úterý 12. ledna 2010

Barevná svatba


Obrázek: weddingwire.com

Dříve automaticky platila rovnice svatba = bílá. Časy se ale mění a nyní už je spíš výjimkou, když na svatbě bílá není doplněná růžovou, červenou, oranžovou, zelenou či jinou barvou. Přiznám se, že už mi to občas přijde ohrané, stále stejné barevné kombinace, stále stejné dekorace. Na druhou stranu přijít s něčím novým je těžké - jak vybrat více barev, které se k sobě budou hodit a jak potom více barev na svatbě uplatnit? Pro začátek se zaměřme na výběr barev. Stránka Brides.com přišla s jednoduchou aplikací, kde si můžete vyzkoušet, jak k sobě které barvy ladí. Některé kombinace vás možná překvapí (píšu tu bez mučení, že tyrkysovou, olivovou a oranžovou bych k sobě asi opravdu nedala:), ale jinak je velice zajímavé si to vyzkoušet - máte-li na to náladu, klikněte sem!


Obrázek: Glamourthis




2 komentáře:

  1. Ahojky děkuju za tip. Koukám, že se blog teprve rozjíždí, ale učitě si hodím Váš odkaz na svůj blog ... jen pozor na lidi, někdy jsou opravdu zlí :-( Jinak z mého blogu povoleno kopírování všeho :-) Těším se na další obrázky. S pozdravem LaVoisin

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky,vzácně jsem našla obrázek na zelenomodrou svatbu.....taková bude naše a moc se těším až se plně ponořím do tvoření výzdoby a samozřejmě i podvazku :o))
    Prima blog,díky
    Žanet

    OdpovědětVymazat