neděle 10. ledna 2010

Svatební logo

http://www.fler.cz/svatebni-logoKdyž se dívám na obrázky z amerických svateb, vždycky mě znovu překvapí, jak mají vše sladěné - nejen pokud jde o barvu a styl, ale i veškeré tiskoviny. Vše je perfektně promyšlené a propracované,  a na všem je logo, skoro jako kdyby šlo o marketingovou prezentaci :o)

Obrázky: Snippet & Ink

A něco na tom je :o) Když vzniká firma, jednou z prvních věcí, kterou je třeba vymyslet, je logo, které ji odliší od ostatních firem a učiní ji  výjimečnou. Zrovna tak, když se chystá svatba, chceme, aby to byla jedinečná událost, která nesplyne s dalšími svatbami. A jednou z možností, jak svatbu udělat v tomto směru jedinečnou, je právě logo. Takovéto logo může obsahovat jména nebo jen iniciály, datum svatby, či jednoduchý obrázek, který nějakým způsobem vystihuje snoubence nebo třeba místo svatby.
Logo má překvapivě mnoho uplatnění - můžeme ho natisknout na svatební oznámení, umístit ho na interentové stránce, na svatební noviny, natisknout na samolepky, které potom můžete nalepit třeba na dárky pro vaše svatební hosty.



Loga či monogramy dlouho byly výsadou zahraničních svateb, ale na stránce www.fler.cz si nyní můžete takové logo nechat udělat i vy. Vyrobí vám ho prodejce Svatební logo, který je i autorem těchto krásných monogramů:


 


Žádné komentáře:

Okomentovat